Program


Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Életmesék/ családi koncert a Fonogram-díjas zenekar új dalaival
2

Farkasházi Réka és a Tintanyúl - Életmesék/ családi koncert a Fonogram-díjas zenekar új dalaival

A kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar 14 éve zenél gyerekeknek, ahogy ők mondják, a családoknak 0-tól 99 éves korig. Céljuk, hogy közös élményt adjanak a családoknak, hiszen mottójuk szerint „A család a legnagyobb kincs”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 21. szombat, 11:00

ÉLETMESÉK – tavaszi lemezbemutató koncert

A kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar 14 éve zenél gyerekeknek, ahogy ők mondják, a családoknak 0-tól 99 éves korig. Céljuk, hogy közös élményt adjanak a családoknak, hiszen mottójuk szerint „A család a legnagyobb kincs”, és hogy igényes szövegeket, dallamokat hallgassanak a gyerekek, mert ahogy Réka mondja „Mi neveljük a jövő zenehallgató közönségét.” A Hajnali Csillag Peremén, a Tündérvándor, a Bumm, Bumm, Bumm és az Igazi karácsony után most elkészült az új zenei anyag.

12 csodaszép mese, 13 vadonatúj dal. Ez az Életmesék, Farkasházi Réka első mesekönyve, melyben a mesék és a CD-n mellékelt hozzájuk tartozó dalok tényleg az életről szólnak: barátságról, örömről, szomorúságról, összetartozásról, de született dal a rendetlenségről, a gyerekszájról és a finnyásságról is, no meg a szülinapokról, ünnepekről. A lemezbemutató tavaszi turné váci állomásán felcsendülnek az album legszebb dalai, de a régebbi kedvenc dalokból is hallhatunk néhányat.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel