Program


Father John Misty

Father John Misty

A saját neve alatt nyolc folkos nagylemezt megjelentető amerikai dalszerző, gitáros, énekes, Joshua Tillman 2008 és 2012 közt a Fleet Foxes dobos-vokalistájaként is sikeres zenész volt. Miután kilépett az együttesből, Father John Misty művésznéven indított második szólókarrierjével igazi sztár lett: művészneve mögött felszabadulva fanyar humorú szövegekre és a hetvenes évekbeli Elton Johnhoz méltó pop/szoft-rockra váltott.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 14. szerda, 20:00

Még abban az évben megjelent, Fear Fun című pszichedelikus poplemeze is kedvező fogadtatásra talált, de a másodikat, a destruktív/dekadens életvitele közben meglelt igaz szerelméről és házasságáról írt I Love You, Honeybear című albumot már több zenei fórumon is 2015 legjobb lemezeként ünnepelték.
A következő évben már Beyoncé és Lady Gaga albumain is közreműködött egy-egy szám társszerzőjeként, Lana Del Rey szintén 2016-os Freak című klipjében pedig Jim Morrisont alakította. 2017-es nagylemeze, a zongorás alapú Pure Comedy kevésbé harsány, inkább társadalomkritikus és politikus hangvételű, apokaliptikus víziójú anyag volt, az idei album, a God's Favorite Customer pedig személyességével inkább a 2015-ös csúcsmű párja lett, és elevenebb hangzásával is alapot ad a karizmatikus előadó új turnéjához és első magyarországi koncertjéhez.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel