Program


Fekecs Ákos Project

Fekecs Ákos Project

A zenekar játékmódja a megkomponált anyagon túl energikus improvizációkban is megmutatkozik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. augusztus 17. szombat, 20:00

Közreműködik:

    Bartók Máté - EWI szaxofon, altszaxofon
    Usztics Péter - gitár
    Antal Gábor - billentyűs hangszerek
    Siklai István - basszusgitár
    Fekecs Ákos - dob

A Fekecs Ákos Project 2017 júliusában azzal a céllal alakult, hogy Ákos barátaival, zenésztársaival közösen megvalósítsa saját zenei elképzeléseit. A dobos-zeneszerző 2011 óta dolgozik saját szerzeményein. Első önálló művét, Reverse címen több, mint ötvenezren látták a Drum Talk TV videótárában. Kompozícióiban a lágy jazz-harmóniáktól, világzenei elemektől a fúziós lüktetéseken és páratlan ütemeken keresztül egészen a modern elektronikus hangzásig minden megtalálható. A zenekar játékmódja a megkomponált anyagon túl energikus improvizációkban is megmutatkozik.

2018-ban a Fekecs Ákos Project megnyerte a hollandiai Amersfoort Jazz Festival keretében megrendezett nemzetközi Laureate World-Jazz versenyt, de számos más külföldi és hazai fesztiválon is nagy sikerrel szerepelt, mint például a kolozsvári Jazz in the Park Festival, a balatonboglári Babel Jazz Fesztivál, a sepsiszentgyörgyi PulzArt Kortárs Összművészeti Fesztivál, a Művészetek Völgye Kapolcson, vagy a Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál.

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

A Neoton Família az egyik legnépszerűbb magyar popzenei együttes. Angol nevük: Newton Family, ezutóbbi néven jelent meg több lemezük Japánban, Nyugat-Németországban, Argentínában és Spanyolországban.

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

Ajánló


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel