Program


FESZT-FEST 2019 - Gyerekszínjátszók - Szálka Stúdió: Univerzoom; CsepPet: Mese a lányról ...

FESZT-FEST 2019 - Gyerekszínjátszók - Szálka Stúdió: Univerzoom; CsepPet: Mese a lányról ...

Gyermekszínjátszók bemutatkozása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 7. szombat, 13:00

Szálka Stúdió (Tatabánya)
Univerzoom, Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg c. műve alapján
– életjáték –

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozón arany minősítést kapott, az MDPT elnökségének ajánlásával
„A Szálka Stúdió naprendszert 12 bolygó alkotja. Az Árpád Gimnázium nevű galaxisban található. A bolygók forgási sebességét tanévekben mérjük. A naprendszer legnagyobb rejtélye a B 612-es kisbolygó.
Neked vannak vulkánjaid? Élnek a bolygódon tigrisek? Ki a te rózsád? Tudsz rajzolni óriáskígyót vagy bárányt? Milyenek a szüleid? Mi leszel, ha nagy leszel? Szereted hallgatni a csillagokat? Mit jelent az, hogy múlékony? Láttál már naplementét? Neked milyen a bolygód?”

Játsszák: Balogh Dzsesszika, Börgöndi Luca, Fekete Zsófia, Ferencz Kristóf, Hoffmann Lotti, Káfony-Házi Hella, Nyitrai Réka, Südi Zsuzsa, Szabó Luca, Tatai-Szűcs Emma, Vető Csongor.
   
Rendezte: Tara Andrea
   
---------------------------------------------------------------------------   

CsepPet (Érsekvadkert)
Mese a lányról, aki nem beszélt

XXVIII. Weöres Sándor Országos Gyermekszínjátszó Találkozón arany minősítés, az MDPT elnökségének ajánlásával
   
CsepPet az Érsekvadkerti Petőfi Sándor Általános Iskola 4. évfolyamos színjátszóinak vidám csapata, akik iskolába lépésük óta játszanak együtt.
Tóth Krisztina három mesét összefűző történetével különös népmesei világba kalauzolnak. Egy sűrű erdőben járunk, ahol a cigányasszony az emberével vándorol, ahol elveszett gyereket lehet találni, ahol beszél a bagoly, és kéken könnyezik a tó. A CsepPet által feldolgozott darab szól születésről, családról, gyökereinkről, a sorsról. Közben pedig a csillagok ugyanúgy ragyognak mindannyiunkra, akárhonnan jöttünk, akárhová tartunk.

Rendezte: Fontányi Andrea

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel