Program


Figyeld a testem! – Testbeszéd: interaktív művészeti–pszichológiai előadás-sorozat

Figyeld a testem! – Testbeszéd: interaktív művészeti–pszichológiai előadás-sorozat

A „Testbeszéd” című programsorozatban a nonverbális kommunikációt, a testnyelvi gesztusokat a művészet és a pszichológia szempontjából vesszük sorra (szemek, arc, kezek, lábak, test).
A záró előadás témája a test egésze, amely nem csupán pillanatnyi hangulat- és érzelmi állapotunk kifejezése.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 7. kedd, 18:00

Figyeld a testem!

A Testbeszéd című interaktív művészeti – pszichológiai előadás-sorozat záró része

A „Testbeszéd” című programsorozatban a nonverbális kommunikációt, a testnyelvi gesztusokat a művészet és a pszichológia szempontjából vesszük sorra (szemek, arc, kezek, lábak, test).

A záró előadás témája a test egésze, amely nem csupán pillanatnyi hangulat- és érzelmi állapotunk kifejezése. A hatalom, a dominancia, és ezzel szemben az alárendelődés, behódolás is kifejezést nyer például a testtartásunkban. Megnézzük hogyan, és azt is, hogy mik az egyik, és mik a másik jellemzői. A test- és a fejtartást a személyiségünk és a pozíciónk kifejezéseként értelmezzük.

Az előadásokon a közönség interaktív alkalmazások használatával szavazhat, illetve nyilváníthat véleményt. A teljes élményhez a hallgatóság tagjai részéről okostelefon használata szükséges.

Előadó: Katona Júlia Magdolna művészettörténész

Időpont: 2022. június 7. (kedd) 18:00

Helyszín: Hegyvidék Galéria, 1126 Budapest, Királyhágó tér 10.

Részvételi díj: 600 Ft, Hegyvidék Kártyával 200 Ft

Jegyek kaphatók a https://hegyvidekgaleria.jegy.hu/ oldalon, valamint a Hegyvidék Galériában. Az eseményre érkezéskor a Hegyvidék Kártya felmutatása kötelező!

 

Kép // Léo Caillard: Hipsters in Stone (Apollo), 2015 (https://www.leocaillard.com/)

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel