Program


Firkin Family / SÁTOR

Firkin Family / SÁTOR

2017 decemberében a Müpa új kategóriát vett fel koncertjei sorába: a matiné rockot.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 16. vasárnap, 11:00

Az alapötlet, hogy a gyerek - a neki megfelelő környezetben és időben - megismerhesse a szülő kedvenc zenekarát, megtartva a szülő szórakozását is szolgáló hangulatot. A Firkin a kelta rockot hozza közel minden korosztályhoz. Hazai és külföldi fesztiválszereplések után komoly feladatra vállalkozik a csapat: punk-rock világot varázsolni a család minden tagja számára nem egyszerű feladat.
A Firkin küldetése, hogy „gyógy-írt” kínáljon testnek és léleknek, vidámságkúrát minden generációnak. A Müpa felkérése új - és régóta vágyott - kihívás elé állította a Firkint: a legkritikusabb közönségnek, a gyerekeknek kell műsort összeállítania úgy, hogy az a zenekar eredeti közönsége számára ne elvegyen az élményből, hanem még hozzá is adjon. Az együttes, ahogyan mindig, most is apait-anyait belead majd, hogy az izgalmas rockmatinén gyerekek és szüleik együtt rophassák az ír csűrdöngölőket.
Aki járt már Firkin-koncerten, tudja, mennyi erő van a zenéjükben, az előadásmódjukban - ebből semmi sem vész majd el ezen a koncerten. Aki pedig a tagokat is ismeri, tudja, hogy egytől egyig jó lelkű emberek - ebből pedig még többet érezhet meg, aki eljön. Igazi zúzás lesz, zúzódás nélkül!

Korosztály: 4- év

Firkin Family:

ének: Kovács-Nemes Andor
hegedű: Virág Lili
fuvola: Péter János
gitár: Kárpáti Balázs
basszusgitár: Szuna Péter
dob. Juhász Róbert

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel