Program


Flat Earth Society / CAFe 2018

Flat Earth Society / CAFe 2018

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 16. kedd, 19:30

Az együttes tagjai: Frederik Leroux-Roels – gitár, Kristof Roseeuw – nagybőgő, Benjamin Boutreur – altszaxofon, Peter Delannoye, Marc Meeuwissen – harsona, Berlinde Deman – tuba, Pauline Leblond, Bart Maris – trombita, Michel Mast – tenorszaxofon, Martí Melià – klarinét, basszusklarinét, Bruno Vansina – baritonszaxofon, fuvola, Peter Vermeersch – klarinét, Peter Vandenberghe – zongora, billentyűs hangszerek, Teun Verbruggen – dob, Wim Segers – vibrafon

Művészeti vezető: Peter Vermeersch

 

Az 1998-ban alapított belga együttes felállása big bandet idéz, ugyanakkor szinte nincs olyan zenei stílus, melyből ne merítenének, legyen szó punkról, klasszikus modernről vagy épp experimentális avantgárdról. A Peter Vermeersch által alapított belga csapat kétségtelenül az európai avantgárd és jazz egyik legprominensebb képviselője. 

A zenekar számára komponáló szerzők – köztük Vermeersch – a kultúra minden szegletében megtalálják a legkívánatosabb elemeket. Mindenhonnan merítenek, Kurt Weilltől a régi TV-krimisorozatok háttérzenéin át Henry Cow legformálisabb számaiig. Az eredmény egy olyan hangzásvilág, amelyet a hallgatóság hangos nevetéssel fogad vagy éppen elbűvölten figyel. Egyszóval: jól szórakozik.

A Budapest Music Centerrel közös program.

 

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Tasnádi IstvánA fajok eredete Nézőművészeti Kft. A színészek improvizációinak felhasználásával írta: Tasnádi István

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel