Program


Fodor Zsóka önálló estje

Fodor Zsóka önálló estje

Színházi Világnap: FODOR ZSÓKA önálló estje

“Erzsikétől Magdi anyusig” – Sztorik és történetek Fodor Zsóka életéről, a „Barátok közt” sorozatról és a színpadi szerepeiről.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 17:00

 

A Színházi Világnap alkalmából különleges estre invitáljuk Önöket: Fodor Zsóka, a kultikus „Barátok közt” sorozat sztárja, színházi világunk ragyogó csillaga, elvezeti Önöket egy felejthetetlen utazásra, ami tele van sztorikkal, kulisszatitkokkal, nevetéssel és meglepő fordulatokkal.

Készüljenek egy olyan estére, ami garantáltan felejthetetlen marad: ahol a történetek és színházi világ rejtett titkai mellett, a nevetés sem marad el. Ismerjék meg, hogy mi zajlott a nagy sikerű „Barátok közt” sorozat kamerái mögött, és hogyan formálódott Fodor Zsóka pályafutása.

✨ Csatlakozzanak hozzánk a Színházi Világnap ünneplésére egy olyan estén, ahol a múlt, a jelen és a jövő találkozik, és együtt fedezhetjük fel a színház csodálatos világát. Várunk mindenkit szeretettel és egy kis izgalommal fűszerezve!

Ne hagyják ki ezt a különleges alkalmat, hívják meg családtagjaikat, barátaikat, hogy együtt élvezhessük ezt az egyedülálló színházi estet!

Ajánlatunk


zenés játék két részben

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Ajánló


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel