Program


FOGLYOK - várKERTmozi

FOGLYOK - várKERTmozi

A közelmúlt legjobb magyar alkotásaival várunk minden filmszeretőt Budapest szívében, egy csodaszép, panorámás, kutyabarát szabadtéri helyszínen, a filmekhez kapcsolódó beszélgetéssel a film szereplőivel, alkotóival.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 15. szerda, 21:00

1951-ben Budapesten egy átlagos család élete a feje tetejére áll, amikor hajnalban a hatalom képviselői toppannak be hozzájuk – ám kitelepítés helyett beköltöznek, a saját lakásukban ejtve foglyul a családot, és mindenki mást, aki csak az ajtóhoz merészkedik… Telnek a napok, magyarázat nincs, az egyre abszurdabb összezártság, a titkok és a félelem pedig lassan kikezdik a lakás foglyainak idegeit.

Egy hihetetlen, de igaz történet az Oscar díjas Deák Kristóf rendezésében.

Az előadáshoz kapcsolódó online beszélgetés vendégei: Deák Kristóf és Sodró Eliza

Angol felirattal

Szereplők:  Sodró Eliza, Szamosi Zsófia, Fekete Ernő, Molnár Levente, Porogi Ádám, Jászberényi Gábor, Csőre Gábor, Lengyel Ferenc, Soltész Bözse, Kardos Róbert, Vasvári Emese Rendező: Deák Kristóf

Forgatókönyvíró: Vörös AndrásOperatőr: Gózon Francisco

Vágó: Csillag Manó

Látványtervező: Valcz Gábor

Jelmeztervező: Sinkovics Judit

Zeneszerző: Balázs Ádám

Hangmérnök: Péterffy Máté

Gyártó: Filmfabriq

Producerek: Dreissiger László és Osváth Gábor

ESŐNAP: július 19.

A jegy felmutatásával ingyenes a parkolás a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (behajtás a Szarvas tér felől) a szabad helyek függvényében. A garázsból való kihajtáshoz a jegyet érvényesítse az előadás jegypénztárában. A mozijegy mellé 10% kedvezményt biztosító kupont adunk ajándékba, amely felhasználható az előadás napján az Öntőház udvarban található Bazaar Eclectica étterembe.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a helyszín adottságai miatt a szabadtéri szórakozáshoz illő, kényelmes ruházat és lábbeli viselését ajánlatos. Kényelmi szolgáltatásként a Szárazárok színpad előadásaihoz korlátozott számban pléd biztosított. 

Eső esetén a vetítés elmarad. Elmaradt előadás esetén aznap nincs visszaváltási lehetőség. A megváltott jegyek a helyszínen válthatók vissza vagy cserélhetők egy másik filmvetítésre a rendezvényszervező által meghatározott időpontig. Jegypénztárak nyitvatartási rendje ide kattintva érhető el.

Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb az előadás napján 19.30 óráig a www.varkertbazar.hu honlapon közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy Várkert Bazár az előadás megtartására készül, szükség esetén az előadás megkezdésével vár. Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondja. 

Rossz idő esetén az előadás megkezdésével, illetve a már megkezdett vetítés folytatásával 20 percet várhat. Amennyiben rossz idő miatt az előadás 35 perc után félbeszakad, az előadás megtartottnak tekintendő.

Kérjük, amennyiben bármilyen COVID-19 fertőzésre jellemző tünete van vagy tudomása szerint jelenleg is beteg, ne vegyen részt a programon. Az előadás során az ülőhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.  

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 241/2020. (V.27.) Korm. rendelet alapján a rendezvény szünetében és az ülőhelyekkel berendezett nézőtér helyszínén kívüli rendezvény területe(ke)n a nézők kötelesek legalább 1,5 méteres védőtávolságot tartani.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fenti szabályok megsértése esetén a Rendező, vagy a Rendező képviselőjének felszólítására a néző köteles a rendezvény helyszínét elhagyni.

A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják.

Ajánlatunk


A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel