Program


FOUR STARS - Bellus, Felméri, Hajdú, Kőhalmi, vendég: Musimbe Dávid Dennis

FOUR STARS - Bellus, Felméri, Hajdú, Kőhalmi, vendég: Musimbe Dávid Dennis

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 29. szerda, 19:30

Az előadás időtartama kb. 120 perc, 1 szünet.

Bellus István

 

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

Kereskedőből humorista, tévénézőből műsorkészítő lett pár év alatt. Örök optimista, aki nem fél a változástól, de most úgy érzi, megtalálta a helyét. Választott hivatása számára munka, hobbi, szenvedély, életforma.

 

A sikerhez vezető utat kollégáihoz képest fordítva járta be, hiszen előbb szerepelt a tévében, minthogy kipróbálja magát a Dumaszínház tehetségkutatóján, a Fiatal Félőrültek Fesztiválján.

 

Saját bevallása szerint volt már ingyen konyhán pénztáros, légifolyosó-takarító a reptéren, de elvégezte a Tokió Hotel Katolikus Egyetemet és egy újságíró iskolát is. Jeleneteket ír a Rádiókabarénak és a Gálvölgyi Show-ban is jó néhány általa jegyzett paródiát láthatott már a tévénéző közönség.

 

 

A mediterrán Ózd, vagyis Miskolc szülötte, az acélvárosi Bellano, aki 2007 óta vicceskedik színpadon, tévében és mp3-ban.

Felméri Péter

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

Kolozsváron született 1982-ben, Felméri Péter néven. Járt óvodába, iskolába és egyetemre is, de ez már senkit sem érdekel. Humorral önszántából kezdett el foglalkozni barátai unszolására, és így 2006-ban megnyerte az Erdélyi Humorfesztivált. Azóta sokszor fellépett itt-ott és kevésszer máshol is. Miután 2007-ben kipróbálta magát a Dumaszínház tehetségkutatóján, a Fiatal Félőrültek Fesztiválján, szép lassan a fővárosba szokott. Kedvenc kerülete a hetedik, de ez bocsánatos bűn. 

 

A Dumaszínház tagjaként lépett már fel szárazon és vizen, magyarul és angolul, kisebb és nagyobb közönség előtt. Adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas fellépő kisebb-nagyobb zárt termekben, hotelekben, szabadtéren, színházakban, köztereken, falunapokon, hajókon, repülőkön és merjük kijelenteni, akár űrhajókon is. 

 

2011-ben jelent meg eddigi egyetlen könyve “A három UFÓ” címmel, egy könnyed és humoros regény, ami napjaink Budapestjén játszódik.

Hajdú Balázs

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

Orgazmus, foci, tőzsde, buddhizmus, sakk, állásinterjú, MLSZ, részvényindex, póker, tégla, önismeret, pornófilm forgatás. Ki az, akinek ez mind előfordul az életében? Nyilván sokan vannak. Ki az, aki erről szívesen mesél is? Néhányan. Ki az, aki erről színpadon, tévében, nagy nyilvánosság előtt beszél? Csak ő.

 

Az író, akinek könyve még nem készült el, mert nem tudja, mi legyen a téma. A pénzügyes, aki egyiptológus szeretett volna lenni, de végül a tőzsdén kötött ki.

 

A srác, aki lehetett volna rock zenész, profi focista, sakk-világbajnok, de sorsa mégis a stand up comedy felé terelte.

 

Az élő példa arra, mi az eredménye, ha az ember nyugtatóra iszik töményet.

 

Humor-maffiózó, a Dumaszínház szentesi munkacsoportjának legfiatalabb tagja. Képes fél órát pislogás nélkül beszélni, pulzusának frekvenciája ritka, ő a magyar humor Eric Claptonja.

Kőhalmi Zoltán

A Dumaszínház társulatának tagja.

 

Ibicsoki Zoltán, meteorbecsapódás-emlékhely, gesztenyével megdobált menyasszony, toló uszály, szotyi-vonal. Aki szereti a stand-up comedy műfaját, annak az előző kifejezések olvastán minden bizonnyal beugrik a Dumaszínház egyik legnépszerűbb humoristájának neve. 

 

Ahogy szülővárosában, Szentesen sokan ismerik, Kőhalminé Zolika azonban nem a dumaszínpadon kezdte a pályát. A Karinthy-gyűrűvel kitüntetett, pályaelhagyó építészmérnök valójában sosem akart kiállni és beszélni, jól érezte magát a háttérben. Szerencsére, mégis megpróbálta. 
A szomorú bohóc nem is olyan szomorú, hiszen háromgyermekes, boldog családapa és férj, Humorfesztivál-győztes, a műfaj egyik legrutinosabb képviselője. Nem politizál, nem beszél celebekről és nem káromkodik. Sikeres saját estje után a Showder Klub speciális adásában, elsőként készíthetett önálló adást.

Musimbe Dávid Dennis

Musimbe Dávid Dennisnek hívnak!
Nem egy tipikus hajdúnánási név, édesapám dél afrikai, édesanyám magyar, tulajdonképpen afro magyar lennék! Én itt születtem, de a 31 év alatt hozzászoktam, hogy állandóan „nice to meet you”-val köszönnek nekem. Imádom a meglepődött arcokat, mikor is szembesülnek a ténnyel, hogy hmmm és a csávó beszél magyarul, mondjuk így, hogy itt születtem így nem nehéz…
Értékesítéssel foglalkozom több mint 10 éve, véleményem szerint az egyik legnagyobb személyiség fejlődés a világon! Kiskoromban amúgy hatalmas nagy Jackson Five-os afro hajam volt, az öregnénik imádták fogdosni, simogatni, azóta picit félek az öregnéniktől!!! Szeretem megélni a jelent, és picit hedonista is vagyok! Nagyon!

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel