Program


Freak Fusion: Restlesslegs - interaktív online cirkuszi szerepjáték
8

Freak Fusion: Restlesslegs - interaktív online cirkuszi szerepjáték

Nem közvetítünk színházi térben létező előadásokat. Olyan produkciókat mutatunk be, amelyek kifejezetten online médiumra születtek, vagy ott alakulnak újra. Azért és azzal a tudattal készültek, hogy a néző egy képernyő előtt ül. Visszanézni pedig nem lehet, csak akkor történik, amikor van.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. február 5. péntek, 20:00

Ebben a Restlesslegs-ben a néző fogja tudni kiválasztani, hogy melyik szereplő szemszögéből nézné végig az újcirkuszi előadást: a kötél tetejéről vagy inkább úgy, hogy a vállán állnak. Az artisták az avatárjaink.

Elalvás előtti rugdalózás, végtelen bokakörzés, lábfej összedörzsölés, nehéz paplanokkal lesúlyozás, a fal és az ágy közé beszorítás, takaróval összecsomózás, oldalt lelógatás, nem megy, fel kell kelni, egy korty víz, kicsi séta le-föl, talán egy kis munka még, hátha az a baj, hogy nem volt elég, pár guggolás, holnapra terv, arcmosás, légzőgyakorlatok, kamilla vagy citromfű, mind a kettő, nem elég, kell egy cigi, már levegő sincs, ez már tuti, nem csak testi dolog, talán nem volt elég a nap, talán még lehetett volna többet vagy jobban, vagy mind a kettő, nem baj, majd holnap, már úgyis mindjárt itt van, akkor mindent helyre lehet hozni, mindent meg lehet oldani, mindent meg lehet csinálni, most már minek lefeküdni, inkább valami értelmeset...

A Restlesslegs alkotói, előadói a nyugtalan láb szindróma nevet viselő alvászavar fizikai tüneteinek felidézésén keresztül jut el egy sokunk számára ismerős érzésig: menni kell, tenni kell, még még még. Az előadás az újcirkusz eszközein keresztül hasznosítja ezt az állandóan lüktető és feszítő belső energiát, a mozgás, a vállalás útján keresi a megoldást a végtelen nyughatatlanságra egy 50 méter hosszú kötél segítségével, mely összeköti őket, korlátozza vagy épp segíti mozgásukat, behatárolja vagy megnyitja számukra a teret.

A Freak Fusion óriási  gravitációs ereje a legkülönbözőbb embereket húzta be ebbe a produkcióba, akik mind az előadó- és alkotóművészet különböző területeiről érkeznek, és osztoznak az újcirkuszba vetett hiten. Mindannyian újítók és reformerek, alkotók és előadók, artisták és nem csak, hanem emberek, akik nyughatatlanságukból származó energiáikat egy közös mederbe terelték, melynek eredménye ez a produkció.

Az előadás online formája igyekszik a közvetlen jelenlét zsigeri élményét egy új dimenzióval helyettesíteni. Ezen keresztül a produkció olyan oldalait ismerhetjük meg, melyek egy élő előadás alkalmával rejtve maradnának. Az online premier egy interaktív játék, melyben a nézők is lehetőséget kapnak arra, hogy felfedjék a rejtett dimenziókat. Ilyen értelemben nem az előadás videó-formátuma, inkább egy olyan vetülete, amely az élő szereplős bemutatást korlátozó tényezők nélkül talán rejtve is marad(na).

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel