Program


Freakin' Disco
2

Freakin' Disco

2019 óta várunk arra, hogy megint jöhessünk a Trafóba! Az egy meghatározó koncert volt számunkra, és úgy készülünk, hogy ez is az legyen. Idén nem ledfal lesz.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 10. szombat, 20:00

Freakin' Disco

Varga Vince és Bredán Máté per pillanat új portálok és féreglyukak megnyitásával kísérleteznek. Bizonyos szempontból folyamatosan keressük az utunkat, keressük a zenét, ami minket jellemez. Születnek az új számok, amiből majd szépen egyenként összeáll tavaszra a TOTEM című nagylemez. A régi zenék is mindig egy kicsit újraíródnak. Idomulnak hozzánk és mi is állandóan tanulunk belőlük. Nagyon izgalmas egy ilyen különleges koncertre készülni. Kitalálni, hogy mitől áll el a lélegzetünk.

Freakin' Disco:
Csizmás Andris
Keresztes Gábor
Komjáti Áron
Szabó Sipos Ágoston

Támogató: Nemzeti Kulturális Alap

Ajánlatunk


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

zenés party két részben

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel