Program


FREI TAMÁS ELŐADÁSA- A NAGYVILÁGBAN ÉLNI

FREI TAMÁS ELŐADÁSA- A NAGYVILÁGBAN ÉLNI

„Hogyan lát minket, magyarokat a világ, és miként látja Frei Tamás a mai világot? A maharadzsa kávéjától a Cafe Frei-ig!”





 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 13. szombat, 19:00

 

Frei Tamás rádiós majd tévés újságíróként vált ismertté több sikeres műsorával- Esti egyenleg, a Dosszié majd a Frei Dosszié. 2010-től a regényírást is kipróbálta, nyolc év alatt négy könyvet,André sorozat, (konspirációs politikai thrillereket) írt, amelyek összesen több mint 600 ezer példányban kelt el.  Az általa alapított Café Frei   kávéház hálózat  Közép Európától Anglián át egészen Dubaig megtalálható.

A Villányi Úti Konferencia Központ a Móricz Zsigmond körtértől 2 perc sétára helyezkedik el. Tömegközlekedéssel rendkívül könnyen megközelíthető viszont az gépkocsival érkező nézőket megkérjük, hogy számoljanak a parkolási idővel.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel a borbath.andras@ibs-oc.hu email címen veheti fel a kapcsolatot a szervezőkkel.

Ajánlatunk


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel