Program


Gamer Symphony 2024
2

Gamer Symphony 2024

Fellegi Anna, Magyar Péter, Simon Zoltán - ének
Solar eclipse - tűzzsonglőrök
ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla)
Honvéd Férfikar (karigazgató: Riederauer Richárd)
Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató:  Balassa Ildikó)
Budafoki Dohnányi Zenekar

Műsorvezető: Baranyai…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 9. vasárnap, 19:00

A Budafoki Dohnányi Zenekar látványos Game Music Show-ján a legnépszerűbb, ikonikus videójátékok zenéivel, tánccal és lenyűgöző látványvilággal várja a gamereket és az izgalmas szimfonikus zenére nyitott közönséget.

A látványos koncertshow-n a legnépszerűbb, mára már kultikussá vált korai videójátékzenék mellett a mai, ikonikus játékok zenéi is felcsendülnek, pazar, az eredeti videójátékok hangulatát idéző látvánnyal, táncprodukcióval.

Az alábbi játékok ikonikus zenéi biztosan felcsendülnek: Heroes of Might and Magic 3, Medal of Honor, World of Warcraft, Baldur's Gate 3, Ganshin Impact, Age of Empires, League of Legends, Assassin's Creed, Hogwarts Legacy, Skyrim.

Ajánlatunk


A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” – hangzik fel a Neoton Vándorének című, sokaknak ismerős slágere a Veres 1 Színház előadásában.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel