Program


Gayer Mátyás Trio

Gayer Mátyás Trio

Gayer Mátyás Trio – Never Endig Story

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 13. kedd, 19:00

A zenekar tagjai:
Gayer Mátyás – zongora
Hofecker Mátyás – bőgő
Pete Van Nostrand – amerikai dobos New York-ból

A Gayer Mátyás Trio – Never Ending Story című lemeze az idén tavasszal jelent meg a Blue – Sounds nevű rangos európai kiadónál, amely többek között Brad Mehldau, Robert lasper vagy Kurt Rosenwinkel lemezeit adta ki.

A 26 éves jazz zongorista, Gayer Mátyás fiatal kora ellenére már Gramofon-díjas, illetve számos más elismerés nyertese, nemzedékének egyik vezető zenésze, akit már kétszer (2014, 2015) is beválasztott a rangos Montreux Jazz Festival szakmai zsűrije az ottani zongoraverseny döntőjébe. 2014 júniusában, Grazban szerzett bachelor diplomát, 2017-ben pedig a bécsi zeneművészeti egyetem mesterszakán végzett. A szakma olyan kiválóságaival lépett már fel, mint például Jim Rotondi, Luis Bonilla, Stjepko Gut, Don Menza.

Hofecker Mátyás Közép-Európa egyik legkeresettebb fiatal bőgőse, aki olyan jazzlegendákkal játszott már együtt, mint Harold Mabern, Sheila Jordan, Dusko Goykovich vagy Joe Farnsworth. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen tanult Budapesten, majd 2012-től Grazban folytatta tanulmányait. A 2013-as diplomázása után 2014-től Bécsben élt és tanult 2018-ig, itt szerezte meg a mester a diplomáját.

Gayer Mátyás és Hofecker Mátyás évek óta szerepel együtt számos formációban Európa különböző színpadain (Jamboree Barcelona, 606 London, Jazzkeller Frankfurt stb.), ez tükröződik duó játékukon is. 2016 szeptemberében a világhírű amerikai szaxofonos, Jesse Davis vállalt velük budapesti fellépést.

A duó vendége a magyarországi lemezbemutató turnén a CD-n is játszó kiváló amerikai dobos, Pete Van Nostrand, aki a New York-i jazzélet egyik fontos alakja. Olyan sztárokkal turnézik együtt, mint Kenny Barron, Dan Nimmer, Gerald Clayton vagy a Grammy-díjas énekesnő Cécile McLorin Salvant.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Ajánló


Az eutanázia kérdése az ókor óta foglalkoztatja a közvéleményt. Szókratész, Platón és Seneca is támogatta, de az orvostudomány megalapítója, Hippokratész…

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel