Program


GÓBÉ ÉS PÁSZTORHÓRA TÁNCHÁZ

GÓBÉ ÉS PÁSZTORHÓRA TÁNCHÁZ

A Góbé zenekar mostanában inkább az egyre növekvő látogatottságú világzenei koncertjei miatt válik egyre ismertebbé, de tagjai ezzel együtt ugyanolyan fontosnak tartják az autentikus magyar népzene minél stílushűbb megszólaltatását.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 2. csütörtök, 20:00

Továbbra is céljuk a magyar táncházba járó közönség minél igényesebb kiszolgálása. Ezért örömmel indítanak rendszeres táncházat a Pásztorhórával együttműködve. A két zenekart eleve összeköti egy kicsit egy közös tagjuk, de amúgy is nagyon jó barátságot ápolnak egymással.

A PásztorHóra azért alakult 2014 nyarán, hogy a talpad alá húzza a ropogós táncmuzsikát. Táncházainkban olyan erősen sodor a lendület, hogy magával ragad! Fáradtságot nem ismerve szaggatjuk a vonókat, amíg az őrült, szenvedélyes tánctól mágikus hatalmú révület lesz úrrá a testeden. Dobunk szavára dübörög a parkett a lábad alatt, az extázis hatalmába kerít! Dinamikus, fiatalos, energikus, pörgős, katartikus zenével vár rád a P H U C F B azaz a PásztorHóra Urban Csángo Folk Band!

PásztorHóra:
Bergics András - hegedű, duda
Újházi Ádám - hegedű
Szlama László - koboz,
Egervári Mátyás - cimbalom, duda
Okos Gergely - dob

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel