Program


G.Ö.R.CS.
6

G.Ö.R.CS.

Long-Martin- Tichenor-Kálloy
G.Ö.R.CS.
Görögök Összes Regéi és Cselekedetei
A Nem Komlett Shaekespeare Művek előadása

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. április 20. szombat, 19:00

A Nem Komlett Shaekespeare Művek egész estés őrülete, aminek a címén kívül semmi köze a görögökhöz! Másfél óra musical-komédia, más téma, mint a S.Ö.R., de ugyanaz a szándék: XXI. századi formanyelv klasszikusokhoz.

Földönkívüliek, magánkívüliek, a Biblia hősei, Phil Collins, Hamed, Kokó és Szujó Zoli, hogy csak néhány csillagot emeljünk ki a szereposztásból. Ennél többet az se tud meg az előadásból, aki megnézi, de bizonyosan jól fog szórakozni. Garantáltan minimum 75% kötelező tananyag koncentrátum!

 

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Ajánló


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel