Program


GORILLAZ: REJECT FALSE ICONS

GORILLAZ: REJECT FALSE ICONS

angol zenés dokumentumfilm, 100 perc, 2019
angol nyelven, felirat nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 17. kedd, 20:30

Rendező: Denholm Hewlett

Főszereplők: Gorillaz és a velük fellépő zenészek 

 

A GORILLAZ: REJECT FALSE ICONS című új dokumentumfilm a világ legsikeresebb virtuális zenekaráról, a Gorillaz nevű brit együttesről készült.

 A ‘Gorillaz: Reject False Icons című dokumentumfilm végigkíséri a zenekar életét a stúdióban és a turnék során a Gorillaz társalapítóival Damon Albarnnal és Jamie Hewlettel,  The Twilite Tone of D / PRemi Kabaka és James Ford producerekkel, valamint olyan előadókkal mint, Vince Staples, Jean-Michel Jarre, De La Soul, DRAM, Pusha T, Peven Everett, Little Simz, Jamie Principle, Yasiin Bey, Bootie Brown, Cheick Tidiane Seck, Graham Coxon, Pauline Black, Zebra Katz, Danny Brown, Ben Mendelson, Kelela, Jehnny Beth, Hypnotic Brass, Junior Dan, Shaun Ryder, Mavis Staples, Sidiki Diabete és Noel Gallagher.

 Denholm Hewlett rendező debütáló filmjében három éven át követte a zenekar minden mozdulatát, két - a kritikusok által igen elismert – album felvételelei és egy világkörüli turné során. Az eredmény egy soha nem látott felvételekkel teli, magával ragadó utazás a Gorillaz és a velük fellépő zenészek univerzumába - ahol a virtuális világ találkozik a valósággal -, hogy bemutassa az élet csodálatos káoszát a Gorillaz tagjainak szemén keresztül.

 Gorillaz virtuális bandát 2D, az énekes, Murdoc Niccals, a basszusgitáros, Noodle, a gitáros és Russel Hobbs, a dobos alkotja. A zenekar 2001-ban készült debütáló és egyben névadó albumát Damon Albarn (2D) és Jamie Hewlett grafikus készítette. A BRIT és a Grammy-díjas együttes eddig 5 lemezt jelentetett meg: Demon Days (2005), Plastic Beach (2010), The Fall (2011), Humanz (2017) és a The Now Now (2018). Az unikális Gorillaz znekar világszerte szerepelt már a toplisták élén és turnézott San Diegótól Szíriáig, százmilliókat érve el és jegyeladási rekordokat döntve meg. A Gorillaz egyedülálló módon érte el sikereket és nyert el számtalan díjat, köztük a méltán hires Jim Henson Creativity Honor-t.

A filmet erdeti nyelven, feliratozás nélkül vetítjük. 

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel