Program


Gospel karácsony 2023 - Virginia State Gospel Chorale

Gospel karácsony 2023 - Virginia State Gospel Chorale

Európai turnéjának állomásaként Veszprémbe látogat Amerika egyik legaktívabb és leghíresebb gospel kórusa a Virginia State University Gospel Chorale (VSUGC), akik 2013-ban döntősök voltak az America's Got Talent versenyén és rendszeresen szerepeltek az élő show-ban!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 11. hétfő, 18:30

Európai turnéjának állomásaként Veszprémbe látogat Amerika egyik legaktívabb és leghíresebb gospel kórusa a Virginia State University Gospel Chorale (VSUGC), akik 2013-ban döntősök voltak az America's Got Talent versenyén és rendszeresen szerepeltek az élő show-ban!

Különleges hangzás – funky-s, swinges, R’n’B-s gospel – tradicionális előadásmóddal és sajátosan pezsdítő koreográfiával - számtalan jelzőt használhatnánk még a VSUGC hangzásának és látványának leírására: profi, energikus, inspiráló, lélekkel teli.

A kórus az 1971-es évek elején alakult James Holden irányításával. Turnéik során számos hírességgel volt alkalmuk együtt dolgozni csodálatos helyszíneken. Egyik legemlékezetesebb koncertjük volt, amelyet II. János Pál pápa tiszteletére adtak a Central Parkban karrierjük kezdetekor. 1997 és 2000 között felléptek Whoopi Goldberggel, Diana Ross-szal, Cindy Lauperrel a Radio City Music Hallban, valamint a BB King Blues Klubban.

2003-ban a kórus elnyerte az első helyet a Black Music Caucus Choir versenyen New Yorkban, 2012-ben a How Sweet the Sound közönségdíját, 2015-ben pedig a Steve Harvey Neighborhood Awardot a legjobb kórus kategóriában.

A Vatikán karácsonyi koncertjén idén harmadik alkalommal kapott fellépési lehetőséget a VSUGC. 

A 25 fős csapatot élő zenekar kíséri (dob, basszusgitár, zongora és szaxofon), valamint velük énekel a Grammy díjra jelölt, Dove díjas szólista, David Bratton, aki heteken át vezette a Billboard Gospel listáját és tavaly már vendégünk volt Veszprémben.

Készüljünk fel egy felejthetetlen zenei élményre, amelyen az est csúcspontjaként a világhírű Virginia State Gospel Chorale lép a színpadra. A zene ereje összeköti majd a közönséget, és együtt élhetjük át a lélekemelő pillanatokat ezen az estén.

Hozza el barátait és családját, és készülődjünk együtt az ünnepekre!

 

Jó szórakozást kívánunk!

Ajánlatunk


A szenvedélyes hangú, expresszív és szuggesztív hangú tenor, a Royal Opera House, Teatro Regio di Torino és a Gran Teatre del Liceu után, először ad egész estés, önálló koncertet Magyarországon.

Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


Metsző humorral és mély emberismerettel írta meg két híres egyfelvonásosát Molnár Ferenc. Pazar szerepek színészeknek és remek szórakozás a nézőknek.…

Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel