Program


Grunting Pigs koncert // KULT-Udvar

Grunting Pigs koncert // KULT-Udvar

A Grunting Pigs Pribojszki Mátyás, az egyik legismertebb hazai és nemzetközi szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, énekes, dalszerző, valamint Szász Ferenc, gitáros hosszú évek óta működő, aktívan koncertező, akusztikus blues formációja.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 12. szerda, 20:00

A duó stílusa abszolút egyedi, rendkívül energikus, vidám, erőteljes és pozitív blues zene, amelyben a szájharmonika, mint domináns szólóhangszer, sokszínű és különleges hangzása mellett, a virtuóz gitár játék, valamint az ének jelenik meg, így alkotva kerek egészet. Koncertjeiken sajátos hangulatban és egyedi stílusban idézik meg az ’50-es, ’60-as évek füstös, blues zenei hangulatát.

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Ajánló


A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel