Program


Hármasok

Hármasok

A bécsi klasszikus zene két remekbe szabott kamaraműve, két trió csendül fel a Flesch Károly Hangversenybérlet következő estjén: elsőként Mozart hegedűre, brácsára és csellóra komponált terjedelmes Esz-dúr divertimentója, a vonós kamarazene irodalmának egyik csúcsdarabja, amely 1788-ban, a három utolsó nagy szimfónia szomszédságában, azok méltó társaként keletkezett.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 20. vasárnap, 16:00

Közreműködnek: a Győri Filharmonikus Zenekar művészei

Műsor:

W. A. Mozart: Esz-dúr divertimento, KV 563         

L. van Beethoven: B-dúr trió, op. 11        

A bécsi klasszikus zene két remekbe szabott kamaraműve, két trió csendül fel a Flesch Károly Hangversenybérlet következő estjén: elsőként Mozart hegedűre, brácsára és csellóra komponált terjedelmes Esz-dúr divertimentója, a vonós kamarazene irodalmának egyik csúcsdarabja, amely 1788-ban, a három utolsó nagy szimfónia szomszédságában, azok méltó társaként keletkezett. Az 1797-ből való Beethoven-trió vele szemben korai mű: „Gassenhauer” melléknevét egy Bécsben akkoriban széltében-hosszában ismert sláger (Joseph Weigl egyik operájának sikeres áriája) nyomán készült variációs tételéről kapta. Az Egyetemi Hangversenyteremben rendezett koncert közreműködői a Győri Filharmonikus Zenekar művészei, a sorozat művészeti vezetője Berkes Kálmán.  

Ajánlatunk


A Madách Színház újabb világsikert hoz Budapestre: 2021. szeptember 10-11-12-én bemutatja az Aranyoskám (Tootsie) című musicalt, Szirtes Tamás rendezésében. A musical a Broadway-bemutató után először a Madách Színházban kerül színre, non-replica változatban, vagyis saját rendezői koncepcióval, díszlettel, jelmezzel és koreográfiával.

Ken Ludwig: Primadonnák Bohózat 2 részben

A Nemzeti Filharmonikusok minden évben rendszeres fellépője a Margitsziget Szabadtéri Színpadnak. Hazánk legrangosabb szimfonikus együttesének koncertje a ráhangolódás és a nyárindítás fontos része. Az idei koncert lángoló lelkületű alkotók és előadók időkön túli találkozását ígéri.

Ajánló


Az év leginnovatívabb fitness rendezvénye! A jövő a sportban is megérkezett!

A hattyú mesterkomédia: bravúros humorú, szellemesen éleslátó, pestiesen gúnyos.

A mű -számos opera részlettel- hiteles irodalmi alapanyagokból, levelezésből táplálkozik, kifejezetten tanító jellegű alkotás, melynek kiemelkedő értéke számunkra az, hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!


Készítette: NeoSoft
Fel