Program


Hegedüs Bori & Tempfli Erik - Nemcsak Jazz Klub

Hegedüs Bori & Tempfli Erik - Nemcsak Jazz Klub

10 és fél lemezbemutató

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 15. csütörtök, 20:00

Hegedűs Bori (QJÚB, godfater) énekesnő, dalszerző, és Tempfli Erik (Szakács Gergő, Gubik Petra) Artisjus-díjas zongorista, zeneszerző 2019-ben kezdtek el duóban dalokat írni. Közös zenei világukat a szélesebb közönségnek a 2021 és 2022-es ,,A DAL” mezőnyében mutatták meg. 2023-ban jelent meg ,,10 és fél” című első közös nagylemezük a TomTom Studio gondozásában. Ez kerül most bemutatásra. Vendégként Kontor Tamás gitározik, aki a Megasztárból vált igazán ismertté.

A koncert az NKA Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program támogatásával valósul meg.

Jegyvásárlás után asztalfoglalás szükséges a szegedi.zsuzsa@sargahaz.com  email címen.

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek, esély egy új életre, őrült karneváli forgatag, intrika, bosszúvágy, elégtétel és Párizs, hol jobb és könnyebb az élet... mind-mind megelevenedik Alexandre Dumas világhírű regényének zenés színházi adaptációjában.

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól, akik egy Balaton-felvidéki villában töltik ,,lánybúcsújukat”.

Ajánló


A Liliom Produkció új musical bemutatója nem meglepő módon négy negyvenes gyerekkori barátnő (Alíz, Bella, Petra és Laura) viszontagságairól szól,…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel