Program


Hétköznapi csoda

Hétköznapi csoda

A szerelemről lehet beszélni, lehet dalolni - mi mesét mondunk róla. A mesében nagyon jól megfér egymás mellett a hétköznapi és a csoda, és könnyen megértjük őket, ha a mesét mesének tekintjük. Mint gyermekkorunkban. Nem kell rejtett értelmet keresni benne. Nem azért szól a mese, hogy elrejtse, hanem hogy felfedje, hogy teli torokból világgá kürtölje, amit az ember gondol.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 3. péntek, 19:00

„Hétköznapi csoda! Milyen furcsa cím. Ha csoda, akkor, hogy lehet hétköznapi? Ha meg hétköznapi, akkor nyilván nem csoda. A dolog nyitja az, hogy a szerelemről lesz szó. Egy fiú és egy lány egymásba szeretnek, hétköznapi eset. Összevesznek, ami szintén nem ritkaság. Majd belehalnak a nagy szerelembe. És végezetül szenvedélyük oly magas a csap, hogy valósággal csodákat tesz…
A szerelemről lehet beszélni, lehet dalolni - mi mesét mondunk róla. A mesében nagyon jól megfér egymás mellett a hétköznapi és a csoda, és könnyen megértjük őket, ha a mesét mesének tekintjük. Mint gyermekkorunkban. Nem kell rejtett értelmet keresni benne. Nem azért szól a mese, hogy elrejtse, hanem hogy felfedje, hogy teli torokból világgá kürtölje, amit az ember gondol.” 

FORDÍTÓ - Bojtár Endre

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel