Program


Hevesi Tamás akusztikus koncert

Hevesi Tamás akusztikus koncert

2020. október 17-én első alkalommal kerül sor ilyen formában Hevesi Tamás és zenekara exkluzív akusztik koncertjére.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 17. szombat, 19:00

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a vonatkozó jogszabályok és rendeletek értelmében a június 19-ére tervezett koncert más időpontban kerül megrendezésre. Amint a járványügyi helyzet engedi az ilyen típusú és méretű rendezvények szervezését és az ennek megfelelő előírások napvilágot látnak, az új időpontról gondoskodunk és tájékoztatást adunk.

2020. október 17-én első alkalommal kerül sor ilyen formában Hevesi Tamás és zenekara exkluzív akusztik koncertjére. Az arany- és platinalemezes Hevesi Tamás negyed évszázada van a pályán, így a páratlan helyszínen megtartott est folyamán különleges hangzásban hallhatjuk az örökslágereket és új dalokat egyaránt - méltó visszatekintésként a magyar zenei élet egyik meghatározó alakjának pályafutására.

A jubileumi koncert jótékonysági célokat is szolgál.

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel