Program


Hiatus Kaiyote / LISZT ÜNNEP 2022

Hiatus Kaiyote / LISZT ÜNNEP 2022

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 16. vasárnap, 20:00

Az együttes tagjai: Nai Palm – ének, gitár, Paul Bender – basszusgitár, Simon Mavin – billentyűs hangszerek, Perrin Moss – dob

 

A 2011-ben létrejött Hiatus Kaiyote zenéje a neosoul és a jazz-funk határmezsgyéjén mozog, saját bevallásuk szerint műfajok mentén nem is határozható meg egykönnyen, sokkal inkább magával ragadó élmény, egyfajta utazás. Az ausztrál együttes frontembere az énekes-gitáros Nai Palm, aki nemcsak excentrikus megjelenésével, hanem különleges énekstílusával és egyéni hangszínével is magára vonja a közönség figyelmét. A nemzetközi áttörést a 2015-ös Choose Your Weapon című album hozta el a zenekar számára, a lemez Breathing Underwater című dala a legjobb R&B-előadás kategóriájában Grammy-jelölést kapott.

A formáció egy hosszabb kényszerszünet után 2021-ben új stúdióalbummal rukkolt elő: a Mood Valiant részben Nai Palm életének azt az időszakát dolgozza fel, melyet elsősorban a veszteségek és a betegségével való küzdelem jellemzett, de a legjobb progresszív R&B-album kategóriában Grammyre jelölt zenei anyag a pandémia egyénre gyakorolt hatásaira is reflektál.

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét látjuk az idő múlásával, a méltósággal viselt öregedésért, a külvilág figyelméért, az emberi kapcsolatok megtartásáért.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel