Program


HOLDVIOLA

HOLDVIOLA

Akusztikus koncert, vendég az Anima vonósnégyes
A fennállásának tizedik évfordulóját ünneplő Holdviola különleges koncerttel lepi meg a budapesti közönséget.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 14. péntek, 19:30

A magyar népdalokból táplálkozó zenéjével stílust teremtő Fonogram díjas zenekartól az évek során megszokhattuk a különleges zenei és látványélményt, az erős gitártémákkal megtűzdelt elektronikus hangzást, a nyüzsgő színpadképet táncosokkal és speciális látványtechnikával.

Az elektro-folk hazai éllovasaként számon tartott csapat ezúttal megszelídíti saját dalait, az elektronikát felváltja a zongora és az akusztikus gitár, a szintetizátorokat vonószenekarra cserélik. 

Ami nem változik, az a Holdviola előadásokra jellemző bensőséges hangulat, mely elvarázsolja és magával ragadja a közönséget. Sőt, a tiszta akusztikus megszólalással, valamint az Anima vonósnégyes játékával a zenekar még közelebb hozza dalait a hallgatókhoz, kiemelve azok erős érzelmi töltetét.

A lélekemelő koncertélmény ezúttal sem marad el.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel