Program


Hősnők - Várkert Irodalom

Hősnők - Várkert Irodalom

A Várkert Irodalom  estjén öt különleges vendég lesz - öt olvasó ember, aki kötődik az irodalomhoz, öt Hősnő, aki a maga területén kiemelkedő, és az esten szívesen elmondja, mi motiválja, mi adja a mindennapokhoz az erőt, honnan indult és mit formált rajta az életének nagy sikere vagy épp nagy küzdelme.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 15. kedd, 19:00

A beszélgetésben központban említjük az irodalmi kötődést, irodalmi kapcsolódást, kedvenc regényt, verset. hiszen egy-egy könyv, vers mindenki életében kulcsfontosságú.

Vendégeink:

AL GHAOUI HESNA Prima Primissima-díjas riporter, újságíró. Riportfilmjeivel kétszer nyert Kamera Hungária díjat. A Gázai övezetben forgatott riportja (Brother Blood Bullet) bekerült a 47. monte-carlói televíziós fesztivál döntős alkotásai közé. A libanoni palesztin menekülttáborokról készített riportjával 2008-ban harmadik helyezést ért el a CNN World Report pályázatán. Több kötet, köztük a Félj bátran szerzője.

PÉTERFY BORI énekes-színésznő, a Krétakör, az egykori Nemzeti Színház színművésze, a Péterfy Bori & Love Band énekese, alapítója. Áprily Lajos, Jékely Zoltán költők és Jancsó Adrienne előadóművész leszármazottja.

RISZTOV ÉVA olimpiai bajnok, háromszoros világbajnoki ezüstérmes, hétszeres Európa-bajnoki ezüstérmes, egyszeres Európa-bajnoki bronzérmes, hatszoros rövid pályás Európa-bajnok, hétszeres ifjúsági Európa-bajnok, a felnőttek között ötvennyolcszoros országos bajnok úszó.

TÖRŐCSIK FRANCISKA színművész, akit legutóbb az Aurora Borealis film címszerepében láthattunk és korosztályának legnépszerűbb képvielője.

UGRON ZSOLNA írónő, aki regényeiben felélesztette a történelmi regény műfaját és kizárólag erős nőalakokat mutat be - Báthory Annától Rozgonyi Cecíliáig.

Háziasszony, szerkesztő: Juhász Anna 

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel