Program


Időkirakó - Grecsó & Hrutka Zenekar / LITERÁRIUM EXTRA
2

Időkirakó - Grecsó & Hrutka Zenekar / LITERÁRIUM EXTRA

A kortárs magyar kultúra egyik legtermékenyebb és legkreatívabb alkotópárosa a Müpában mutatja be vadonatúj műsorát. Az ősbemutató a korábbi, nagy sikerű együttműködés tapasztalataira támaszkodva teljesen új, meglepetésekben gazdag produkciót ígér.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 15. hétfő, 19:00

A Tandem új műsora nem a formát feszíti szét, ez továbbra is egy koncert és egy felolvasószínház keveréke. A tartalom lett új, zenekari versmontázsokkal, az új Grecsó-prózák és a hangszeres zene találkozásával, meg persze az új dalokkal, énekelt versekkel. Az Időkirakó egy önismereti barangolás, az ifjúság keserédes méltatása, önironikus nosztalgia. Egy tematikus, mégis, önálló írásokból, dalokból álló, az összművészet felé nyitó előadás.

gitár, ének, próza, ukulele: Grecsó Krisztián

gitár, ének, mandolin: Hrutka Róbert

Közreműködők:

bőgő: Fehérvári Attila

dobok, ének: Nádor Dávid

hegedű: Szabó Árpád

Vendég:

ének: Schmidt Vera

 

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét az MVM Dome színpadán kápráztatja el a közönséget rendkívüli tehetségével. Bence legújabb, Pianoshphere című albuma egyben a névadója az idei turnénak, amelyet Ausztrália és Nyugat-Európa után a prágai O2 Arénában majd a dubai Coca Cola Arénában élvezhet a közönség. A turné utolsó állomása pedig a budapesti MVM Dome, 2024. december 7-én.

CSÓKKIRÁLY, A SHOW A LEGNAGYOBB NYÁRBÚCSÚZTATÓ PARTY

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Caramel 2024. nyarán is visszatér a Margitszigetre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel