Program


Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Zacher Gábor - Mindennapi függőségeink

Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Zacher Gábor - Mindennapi függőségeink

Dr. Zacher Gábor toxikológussal folytatódik a Lélekmelegítők őszi évada. Az előadáson többek között arra keressük a választ, hogy hol húzódik a határ a rossz szokás és a függőség között? Mi a helyzet a csokival, a Facebookkal és más addikciót okozó szokásunkkal?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 6. kedd, 18:00

Impulzív Lélekmelegítők – Dr. Zacher Gábor - Mindennapi függőségeink

Dr. Zacher Gábor toxikológussal folytatódik a Lélekmelegítők őszi évada. Az előadáson többek között arra keressük a választ, hogy hol húzódik a határ a rossz szokás és a függőség között? Mi a helyzet a csokival, a Facebookkal és más addikciót okozó szokásunkkal? Vajon merünk ebben a kérdésben őszinték lenni saját magunkhoz? A függőség mára szerves része az életünknek, ránk talál, körülvesz, nem ereszt. De mi rejlik mindezeknek a háttérben? Ezekre a kérdésekre kapjuk meg a választ október 6-án Kalocsán, az ország kedvenc toxikológusától Dr. Zacher Gábortól.

Ajánló


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel