Program


ISZKIRI családi koncert

ISZKIRI családi koncert

Az ISZKIRI egy mai, modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Alapító tagjai többgyermekes apukák és pedagógusok, így nagyon könnyen megtalálják a közös hangot a 4-10 éves gyerekekkel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 30. hétfő, 16:00

Iszkiri Zenekar koncert

Mi az ISZKIRI?
Az ISZKIRI egy mai, modern, vagány gyerekzenét játszó zenekar. Alapító tagjai többgyermekes apukák és pedagógusok, így nagyon könnyen megtalálják a közös hangot a 4-10 éves gyerekekkel.

Hol játszunk?
Nagyon sok helyen játszunk országszerte, 2017-ben több, mint 90 koncertet adtunk, és ez a szám 2018-ban sem csökkent. Rendszeresen zenélünk a Minimax Hajón, játszottunk a Gyerekszigeten, a VOLT Fesztiválon, a Művészetek Palotájában és az Akvárium Klubban, emellett rendszeres fellépőnek számítunk Siófokon, Székesfehérváron, Győrött, de a Minimax saját Mikulás partiján is adtunk nagy sikerű koncertet és a Coca-Cola Karácsonyi Karaván műsorában, valamint az Országos Rendőr- És Tűzoltónapon is mi szórakoztattuk a közönséget. Rendszeresen játszunk a határon túl is, a Felvidéken, Kárpátalján a Vajdaságban és Erdélyben is többször megfordultunk már, berlini magyar gyerekeknek is koncerteztünk, nagy sikerrel.
Koncertjeink maximálisan interaktívak, együtt éneklünk, mozgunk, táncolunk a gyerekekkel.

Lemezeink
Első lemezünk 2014. októberben jelent meg "Mi a Manó?!" címmel, második kiadványunk pedig 2015. végén került a boltokba. A "Varázsdoboz" egy mesekönyvet és egy 19 dalból álló CD-t tartalmaz. A dalok a történet szerves részét képezik, de külön is remek szórakozást nyújtanak. Harmadik, "Zűrgombócok" című lemezünk lemezbemutató koncertjét 2017. július 2-án tartottuk a Budapest Parkban. Pillanatnyilag éppen negyedik, "Macikat a magasba!" című dupla albumunk lemezbemutató turnéjával járjuk az országot.

Ajánlatunk


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel