Program


Itáliai utazás - Martin Eden

Itáliai utazás - Martin Eden

olasz-francia-német játékfilm, 129 perc, 2019
olasz, nápolyi és francia nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 3. hétfő, 18:30

 

Jack London azonos című regényének új olasz adaptációja Kaliforniából Nápolyba helyezi át a fiatal matróz történetét, aki, hogy elnyerje egy gazdag családból származó, művelt lány szerelmét, elhatározza, hogy tanulni fog, sőt írónak áll, hogy feljebb jusson a társadalmi ranglétrán. A Luca Marinelli főszereplésével készült filmet Arany Oroszlán-díjra jelölték.

Rendező: Pietro Marcello

szereplők: Luca Marinelli, Jesica Cressy

 

 

Ajánlatunk


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel