Program


IV. Roma Fesztivál - Bambina, a roma milliárdosnő

IV. Roma Fesztivál - Bambina, a roma milliárdosnő

A romániai virágárusok történetén keresztül a történelem izgalmas szelete bontakozik ki előttünk. Az első roma virágárusok megjelenésétől kezdve, a virágárus-dinasztiák térnyeréséig láthatjuk, hogyan idomultak az idők változásaihoz a romák, míg el nem érkezünk Lina Georgescu, más néven Bambina virágbirodalmának létrejöttéig.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 16. péntek, 19:00

IV. Roma Fesztivál - Bambina, a roma milliárdosnő
az ARTHUB Bukarest előadása

A romániai virágárusok történetén keresztül a történelem izgalmas szelete bontakozik ki előttünk. Az első roma virágárusok megjelenésétől kezdve, a virágárus-dinasztiák térnyeréséig láthatjuk, hogyan idomultak az idők változásaihoz a romák, míg el nem érkezünk Lina Georgescu, más néven Bambina virágbirodalmának létrejöttéig. A valaha élt legsikeresebb roma üzletasszony megújította a virágkereskedelmet, ügyesen építkezve a kommunizmus alatt, megbirkózva a rendszerváltás utáni szabadpiaci helyzettel. Legfőbb célja az volt, hogy támogassa a hozzá hasonló fiatal roma nőket, ezért csak velük volt hajlandó dolgozni. Életének számos részletét egyik fiával készített interjúk alapján alkotta meg az ARTHUB csapata.

Az előadás román nyelven, magyar szinkrontolmácsolással és angol felirattal lesz látható.

Írta: Alex Fifea, Zita Moldovan, Andrei Serban.
Szöveg és dokumentáció: Alex Fifea, Andrei Șerban, Nona Șerbănescu, Mihai Lukács, Zita Moldovan

Az előadás hossza: 70 perc

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel