Program


10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Micimackó zenés mesejáték

10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Micimackó zenés mesejáték

A történet szerint valamikor régen, az ősidőkben, de legalábbis múlt péntek előtt, Micimackó az erdőben élt, saját kunyhójában. Ugyanebben az erdőben élt a fontoskodó Nyuszi, a félénk Malacka, a sértődős Füles, a kengurumama Kanga, a kicsinyével, Zsebibabával, és persze mindannyiuk szeretett gazdája, - Micimackó legjobb barátja – Róbert Gida.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 2. vasárnap, 10:00

10. Egri Érsekkerti Nyári Játékok / Micimackó zenés mesejáték

1921. augusztusában kezdődött, amikor Milne fiának, Christophernek a születésnapjára egy játék mackót ajándékozott. A történet szerint valamikor régen, az ősidőkben, de legalábbis múlt péntek előtt, Micimackó az erdőben élt, saját kunyhójában. Ugyanebben az erdőben élt a fontoskodó Nyuszi, a félénk Malacka, a sértődős Füles, a kengurumama Kanga, a kicsinyével,
Zsebibabával, és persze mindannyiuk szeretett gazdája, - Micimackó legjobb barátja – Róbert Gida. Ebben az erdőben mindig történik valami mulatságos és izgalmas esemény, Micimackó sokszor bajba is keveredik – lévén Csekélyértelmű Medvebocs -, de Róbert Gida, aki már nagy és okos hatéves, mindig mindent rendbe hoz.

Akik, az előadás sikerén dolgoznak:

Írta: A. A. Milne
Fordította: Karinthy Frigyes

Szereplők: Csathó Norbert, Koncsos Emese, Ivády Erika, Nagy Barbara, Dér Gabriella, Soós Diána, Kovács Olga

Rendező: Pálfi Zoltán
Zeneszerző: Kovács Adrián
Zenei vezető: Csüllög Judit
Koreográfus: Kelemen Dorottya
Dalszövegek: Szőke Andrea
Jelmez: Kovács Tímea
Díszlet: Visnyai Gyula

Ajánlatunk


Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel