Program


Aktuális előadások



A Jambalaya hazánk első számú New Orleans-i zenét játszó zenekara. 2005-ös alakulásuk óta hat önálló lemezt jelenttettek meg, hazai és külföldi turnék keretein belül bejárták Európát, munkájukat Gundel Művészeti Díjjal jutalmazták.

A zenekar egy híres és változatosan elkészíthető New Orleans-i ételről kapta a nevét, mely jól szimbolizálja azt a sokszínűséget, ami a mai napig megújuló New Orleans-i zenére jellemző.

XXI. századi modern felfogású zenéjük képviseletében több száz koncertet adtak a kezdetek óta. 2024-ben legújabb ‘Whatever Happens’ című albumuk mellett az ez évben megjelenő ‘Starry Road To Nowhere’ című lemez dalait mutatják be Európa- és országszerte.

A zenekar tagjai:
Nemes Zoltán - ének, billentyűs hangszerek
Bellák Miklós - gitár
Sóvári Tamás - trombita
Magda Zsolt - szaxofonok
Varga László - basszusgitár
Szabó Tamás - dobok

Ajánló


Az otthonos légkörben zajló programokon a nézők, miközben a zenekar kiváló művészeinek játékát hallgatják, játékosan és interaktívan ismerkednek meg a…

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel