Program


János Jelenések - Kardos-Horváth János zenés stand-up estje - BEMUTATÓ

János Jelenések - Kardos-Horváth János zenés stand-up estje - BEMUTATÓ

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 21. kedd, 19:00

Kardos-Horváth János estje nem csupán kalandos életéről, dalainak eredetéről, a kezdetekről, az újratervezésről, a klímaváltozással való viszonyáról és arról szól, hogy mikor lesz végre köztársasági elnök. Nem csupán egy ikonikus zenész humoros történetáradata a szaró-buddha-póztól az árufeltolto manager-ségig. Kardos-Horváth János estje humorballada, humormusical: dalokkal tűzdelt, pszichiológiai mélységű ön-monológ, ami - egy terápiás üléssel ellentétben - nem csak annak fergeteges élmény, aki elbeszéli, hanem annak is, aki hallgatja.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Ajánló


Cseh Tamás arról énekelt valaha, hogy azt hittük, a dalokban angolul kimondják azt, amit magyarul nem tudunk, de nem így…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel