Program


Jazz Migration 2018 | Ikui Doki (F)

Jazz Migration 2018 | Ikui Doki (F)

A meglehetősen szokatlan – fagott, szaxofon/klarinét és hárfa – felállású trió formáció a francia női crossover-duó, a Dragon, és a kiemelkedő tehetségű fiatal szaxofonos-klarinétos Hugues Mayot találkozásával jött létre.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 26. szerda, 20:00

Az kompozíció és az improvizáció közötti kreatív interakció iránti közös szenvedélyükkel a három zenész komoly repertoárt állított össze hárfára, fagottra és szaxofonra/klarinétra írt kollektív kompozícióikból. A 20. század elejének francia zenéjében gyökerező darabjaik szabadon használják a Debussy, Ravel, Satie vagy Faurés műveiből vett témákat és elemeket, a jazz kifejezésmódjával kombinálva. A forrásul szolgáló zenei anyag gazdagsága széles játékteret kínál az ötletek, a hagyományokkal való kísérletezés és a ragyogó hangszeres technika révén megvalósuló új, erős francia identitású zenéjük megteremtéséhez.

Közreműködik:

Sophie Bernado - fagott
Hugues Mayot - szaxofon, klarinét
Rafaëlle Rinaudo - hárfa

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel