Program


Jazzkívánságműsor Sárik Péter Trió és Falusi Mariann

Jazzkívánságműsor Sárik Péter Trió és Falusi Mariann

Az új sorozatban kizárólag magyar dalok hallhatók, a csapat az elmúlt évtizedek legnagyobb hazai slágereiből válogatott és dolgozta át azokat a saját stílusára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. január 21. csütörtök, 19:00

Falusi Mariann és Sárik Péter 2009 óta játszanak együtt. Mariann és a Trió az elmúlt évtizedben számtalan közös műsort hozott létre, ezek megkoronázása a mostani: szabad csapongás műfajok és stílusok között olyan dalok segítségével, amiket ismer és kedvel a közönség.

 

A Sárik Péter Trió sikerének egyik záloga, hogy tagjai mind nyitott, sokoldalú muzsikusok, koncertjeinek hangulata sokszor inkább pop vagy rock koncerthez hasonlatos.

 

A program/előadás az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával valósul meg.

 

Sárik Péter – zongora, Fonay Tibor – basszusgitár, Gálfi Attila – dob, vendég: Falusi Mariann – ének

 

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel