Program


Jazzliget-Cymbal Rush

Jazzliget-Cymbal Rush

A zenekar 2016-ban mutatkozott be újító hangzásvilágukkal a Sziget Fesztivál Fidelio színpadán. Az ének, billentyűs hangszerek, basszusgitár és dobok alkotta négyes provokatívan kimozdít a komfortzónából - ez a szövegekben és zenei hangképekben is megjelenik. Az amerikai és ausztrál jazz, valamint a popzene bizonyos szegmenseinek hangzásvilágából táplálkozik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 16. péntek, 19:30

Saját dalaikban igazi stíluskavarodás történik, jellemzően a chill és pörgősebb dobtémák között váltogatva. A 2017-es MÜPA Jazz Show Case meghívott zenekar volt és rendszeres fellépői a hazai fesztiváloknak és koncerthelyszíneknek.

Ajánlatunk


zenés party két részben

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

Ajánló


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel