Program


Jean-Philippe Gross (FR), Bali János, Kamon Kardamom - Variációk elektronikus improvizációra

Jean-Philippe Gross (FR), Bali János, Kamon Kardamom - Variációk elektronikus improvizációra

Jean-Philippe Gross (FR), Bali János, Kamon Kardamom - Variációk elektronikus improvizációra
18:00 - Jean-Philippe Gross előadása
19:00 - koncertek
Jean-Philippe Gross (FR)
Bali János
Kamon Kardamom (Bolcsó Bálint, Kaincz Orsolya, Labus Miron)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 21. péntek, 19:00

Jean-Philippe Gross francia zeneszerző, improvizátor, az EICH kiadó és a metz-i experimentális zenei eseménysorozat alapítója. Eredetileg dobosként kezdte a pályáját, majd 2001-től az elektronikus-, experimentális- és impro szcénában is jelen van.

Bali János zeneszerző, karnagy, zenetudós, matematikus, a reneszánsz vokálpolifóniára specializált A:N:S kórus vezetője. Első darabját tizenhárom évesen DIY elektronikára írta, majd 40 évvel később kezdett el ismét a területtel foglalkozni: saját tervezésű és építésű hangszerekkel és programnyelvekkel.
A budapesti Kamon Kardamom akusztikus-elektronikus improvizációs trió 2020-ban alakult. Fő törekvésük a folyamatos kísérletezés és a szabad improvizáció koncentrált állapotának megteremtése.
 
Még több program a Francia intézet oldalán:  www.franciaintezet.hu  
 
Jean-Philippe Gross (né en 1979, vit et travaille à Metz, France) est un compositeur et improvisateur français, fondateur de Eich records et de Fragment. Batteur à l'origine, il joue de l'électronique, de la musique expérimentale depuis 2001.
János Bali est un compositeur, chef d'orchestre, théoricien de la musique, mathématicien et chef de chœur du chœur A:N:S, spécialisé dans la polyphonie vocale de la Renaissance. Il a écrit sa première pièce pour l'électronique bricolée à l'âge de 13 ans, et est revenu dans ce domaine 40 ans plus tard, avec ses instruments et ses langages de programmation conçus et développés sur mesure.
Kamon Kardamom est un trio d'improvisation libre formé en 2020, avec une approche basée sur l'exploration continue et un état d'attention profond. Ils utilisent une large palette de sources sonores électroniques allant d'un synthétiseur analogique et de dispositifs de lecture vintage modifiés à des outils logiciels et contrôleurs personnalisés.
 
Plus de programmes de l'Insitut français en Hongrie sur : www.franciaintezet.hu  

Ajánlatunk


A GRUND – vígszínházi fiúzenekar 2017. május elsején alakult, a Vígszínház 121. születésnapján adta első koncertjét. A zenekar tagjai mindannyian a Dés-Geszti-Grecsó: A Pál utcai fiúk című nagy sikerű zenés játék vígszínházi előadásának szereplői: Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és a zenekarvezető: Fesztbaum Béla.

A Cotton Club Singers 2022-ben 15 év szünet után feléleszti a legsikeresebb koncertshow-ját, az ABBA-JAZZ-t.

Több mint egy szerző, több mint egy előadó, több mint 500 dal: ő FENYŐ MIKLÓS. 2022-ben is lesznek meglepetés vendégek a koncerten, és az ismert slágerek mellett meglepetés dalokkal is kedveskedik majd rajongóinak.

Ajánló


A neves muzsikus születésének hetvenedik évfordulóján, 2022-ben a huszadik század klasszikus magyar szerzőinek alkotásai mellett természetesen napjaink magyar zenéje is…

Július 8-án visszatér a Dóm tér legsikeresebb musicalje, a Mamma Mia!, amely a 2014-es bemutatót követő sikerszéria után újabb 4…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!


Készítette: NeoSoft
Fel