Program


Jerome Kilty: Tisztelt Hazudozó! - Molnár Piroska és Jordán Tamás
2

Jerome Kilty: Tisztelt Hazudozó! - Molnár Piroska és Jordán Tamás

Bernard Shaw és Mrs. Patrick Campbell különleges kapcsolatának története Jerome Kilty tollából

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 17. péntek, 19:30

Bernard Shaw, a drámaíró-fenegyerek negyven éven át, 1899-től 1939-ig levelezett az ünnepelt színésznővel, Mrs. Patrick Campbell-lel, aki a Pygmalion ősbemutatóján Elizát játszotta. Kettejük levelezését dolgozta föl Jerome Kilty amerikai színész ebben a közkedvelt kétszemélyes „levéldrámában". Shaw és Stella sohasem lettek szeretők, talán nem is akarták, talán elmulasztották a pillanatot. Akkor mi ez a különös, negyven éven át tartó viszony? Plátói szerelem? Barátság? Véd- és dacszövetség? A művet magyarul is többször előadták „Kedves Hazug" címmel, most Nádasdy Ádám új fordításában kerül színre.

Az előadás hossza: 1 óra 50 perc 1 szünettel.

Nézőtérnyitás az előadás előtt 1,5 órával.

Ajánlatunk


A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel