Program


Joep Beving / BTF 2020

Joep Beving / BTF 2020

Az online zenei térben a műfaj egyik legtöbb követővel rendelkező művészének álmodozó, melankolikus, minimalista zenéje az embert a legközvetlenebb módon szeretné elérni, olyasféle egyetemes zenei nyelven, melyre mindenfajta kulturális kötődés nélkül lehet ráhangolódni.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 6. hétfő, 20:00

Az online zenei térben a műfaj egyik legtöbb követővel rendelkező művészének álmodozó, melankolikus, minimalista zenéje az embert a legközvetlenebb módon szeretné elérni, olyasféle egyetemes zenei nyelven, melyre mindenfajta kulturális kötődés nélkül lehet ráhangolódni. „Fantasztikus dolog látni, hogy bárkit elérhetünk a világban, ha olyan zenét játszunk, amelyben valóban mélyen hiszünk, zenét a legtisztább formában” – foglalta össze művészi hitvallását Joep Beving.

2017-es, nagy sikerű budapesti fellépése óta a holland zongorista két nagylemezt adott ki. A korábbi munkáit újragondoló, 2018-as Conatust több zenész közreműködésével rögzítette, 2019-es Henosis című albumával pedig visszatért korábbi, szólózongora-centrikus darabjainak munkamódszeréhez.

A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében az A38 Hajóval közös programként, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel