Program


Jupiter holdja / Jupiter's Moon (with English subtitles)

Jupiter holdja / Jupiter's Moon (with English subtitles)

magyar dráma | in Hungarian with english subtitles, 128 perc, 2017
magyar nyelven, angol felirattal
Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 18. szombat, 14:45

Rendező: Mundruczó Kornél

Írta: Kornél Mundruczó, Kata Wéber
Szereplők: Merab Ninidze, Zsombor Jéger, György Cserhalmi

A Jupiter holdja a hitről, a megváltódásról, a csoda lehetőségéről szól, egy különös barátság történetén keresztül. Egy menekülő fiút, Aryant (Jéger Zsombor), meglőnek a határon. Csodálatos módon levitálni kezd. A menekülttábor racionális, meghasonlott orvosa, Dr. Stern (Merab Ninidze) kimenekíti őt, mert üzletet lát a fiú különös képességében. Útlevelet ígér neki. A fiú rááll a kétes szövetségre. A csodával való találkozás azonban felbolygatja az orvos életét. Új válaszokat kell találnia mindenre amiben eddig hitt.

" A Jupiter holdja igen ambiciózus vállalás. Pro primo lenyűgöző filmalkotás. Mundruczó Kornél eddigi leglátványosabb műve, mely (..) nyugodt szívvel odatehető akár a tengerentúlon már befutott karizmatikus rendezők művei mellé. Ezzel Mundruczó elérte, hogy innentől kezdve a filmtörténet a szerzői akciófilmesek közé sorolja, közvetlenül olyan nevek mellé rangsorolva, mint Christopher Nolan, Alejandro Gonzales Inarritu vagy Kathryn Bigelow. (...) Mundruczó Kornél szintet ugrott" - írta Csákvári Géza filmkritikus az IGN-en megjelent kritikájában.

 

Forgalmazó: InterCom

Ajánlatunk


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel