Program


KAKTUSZVIRÁG - vígjáték két részben - Az Orlai Produkciós Iroda előadása

KAKTUSZVIRÁG - vígjáték két részben - Az Orlai Produkciós Iroda előadása

Walter Matthau és Ingrid Bergman felejthetetlen fogorvos- és asszisztens-figuráinak bőrébe ezúttal a Junior Prima-díjas Ötvös András (A Tanár) és Kovács Patrícia (Mintaapák) bújik az Oscar-díjas filmvígjáték legújabb színpadi változatában!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 14. hétfő, 20:00

Mégis meddig mehetünk el a hazugságban? Mi lesz, ha már lassan magunk sem tudjuk, kinek mit adtunk be? Julian, a fogorvos például jól kitalálta az életét. A rendelőben a fegyelmezett Stephanie tartja kézben a dolgait, a magánéletben a csinos Toni gondoskodik róla. És hogy ne kelljen elköteleződnie, családot hazudik magának. Amikor viszont mégis nősülne, Toni hallani sem akar róla, hogy miatta szakadjon szét egy család. Meg kell tehát győzni őt, hogy a „feleség” boldog, ha megszabadulhat Julian-től. De honnan kerítsen egy nőt, aki hajlandó eljátszani a szerepet?

A komédia zenés változata után most először látható Magyarországon a Broadway-változat, amely alapján a nagy sikerű film készült Walter Matthau, Ingrid Bergman és Goldie Hawn főszereplésével.

Ötvös András és Kovács Patrícia fergeteges páros. Fergeteges, mert oly könnyeden adják-veszik ki egymás „kezéből” a helyzet- és jellemkomikum tálcán érkező alkalmait, hogy nevetéseink, derüléseink közepette mégiscsak torkunkban marad a gombóc, arcunkra fagy a mosoly: nevetve szembesülünk velük és saját magunkkal… Minőségi, igényes, bármikor, bárkinek ajánlható bulvárdarab született. Olyan, melyben a humor könnyed felszínessége, és a humor, mint az önismeret legjobb gyógyszere szétszálazhatatlanul összevegyül.” – Csatádi Gábor, potszekfoglalo.hu

Szereplők:
 Stephanie  Kovács Patrícia
 Julian  Ötvös András
 Toni  Józsa Bettina /
Gombó Viola
 Igor  Hunyadi Máté /
Rohonyi Barnabás
 Harvey  Schruff Milán
 Senior Sanchez  Ficzere Béla
 Mrs. Durant  Fekete Györgyi
 Georgia  Mész Adrienn
 
Író: Abe Burrows
Fordító: Zöldi Gergely

Díszlet: Fodor Viola
Jelmez: Őry Katalin
Mozgás: Bóbis László
Rendezőasszisztens: Varga Miklós

Rendező: Novák Eszter

Producer: Orlai Tibor

A Kaktuszvirágot Abe Burrows Pierre Barillet és Jean Pierre Gredy színdarabja alapján írta.

A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.


Fotók: Takács Attila

 

Az előadásra vonatkozó esőszabályzatot itt tekintheti meg.

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel