Program


Karácsonyi Dixie Gála

Karácsonyi Dixie Gála

Az est házigazdája, mint ahogyan évek óta, a szegedi Storyville Jazz Band. A zenekar sztárvendége idén Stan Breckenridge lesz.



 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 27. szerda, 19:00

Stan Breckenridge amerikai énekes, jazz-zongorista, zeneszerző, a zenetudományok doktora. Angliától Japánig, Mexikótól Magyarországig világszerte tart koncerteket és előadásokat kis jazz klubokban és hatalmas sportarénákban egyaránt. Közönsége soraiban olyan emberek is felbukkantak, mint Madeleine Albright vagy John Travolta. Számos zenei könyv szerzője, többek között az afro-amerikai zenéről, táncról, filmről és a zenei ízlésről.

Ezúttal a szegedi Storyville Jazz Band vendégeként szórakoztatja a közönséget a huszas-harmincas évek népszerű dalaival.

Ajánlatunk


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

A Ferencsik bérlet koncertjein a Nemzeti Filharmonikus Zenekar a bécsi klasszikához illőn csökkentett létszámmal lép pódiumra. A záróesten mindehhez még egy izgalmas mozzanat csatlakozik: a K. 467-es C-dúr zongoraversenyt nem modern instrumentumon, hanem fortepianón halljuk.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel