Program


Karácsonyi koncert  – a közönség választ

Karácsonyi koncert – a közönség választ

Ezen az estén bármi megtörténhet. A műsor összeállításába a hallgatóság is beleszól, így a hangverseny mindig közönségre szabott. Persze nem maradhatnak el a titkok sem, amelyekért Fischer Iván felel. Ahogy fogalmaz: „Olyan ez a koncert, mint egy becsomagolt ajándék, mint amikor egy kisgyerek előre megmondja, mit szeretne karácsonyra, de közben persze valamilyen meglepetésre is számít.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 26. csütörtök, 19:45

Vezényel: Fischer Iván

A koncertről

„Volt egy pillanat, amikor angyal szállt át a termen” – írta a BFZ legutóbbi karácsonyi koncertjéről egy kommentelő. Más a „legszebb karácsonyi ajándéknak” nevezte a hangversenyt. Fischer Iván idén is elhozza ezt az ajándékot: jól ismert csomagolásban, de kiismerhetetlen, megunhatatlan tartalommal, és természetesen a közönség irányításával.

A Fesztiválzenekar tagjai az ország, de talán a világ legsokoldalúbb muzsikusai. Amellett hogy kiváló zenekari zenészek, a legmagasabb színvonalú kamaraprodukciókkal állnak színpadra, és gyakran szólistaként is megjelennek az együttes előtt. Ugyanolyan profizmussal nyúlnak a barokk, a klasszikus és a kortárs repertoárhoz, de nem áll távol tőlük a jazz és a népzene sem. Mindent tudnak saját hangszerükről, a zeneszűz gyermekektől a feketeöves komolyzene-rajongókig bárkit képesek lekötni és elbűvölni. Kórusként is megállják a helyüket – egyszóval kifogyhatatlan a zenei eszközeik tárháza. Akárcsak Fischer Iván ötletei, kreativitása és lelkesedése. A karácsonyi koncert pedig arról szól, hogy a közönség részesüljön mindebből a csodából.

Ezen az estén bármi megtörténhet. A műsor összeállításába a hallgatóság is beleszól, így a hangverseny mindig közönségre szabott. Persze nem maradhatnak el a titkok sem, amelyekért Fischer Iván felel. Ahogy fogalmaz: „Olyan ez a koncert, mint egy becsomagolt ajándék, mint amikor egy kisgyerek előre megmondja, mit szeretne karácsonyra, de közben persze valamilyen meglepetésre is számít.” A publikum mindkettőt megkapja.

Az ünnepi hangverseny évforduló is, hiszen 1983-ban épp karácsonykor mutatkozott be a BFZ a Zeneakadémián, akkor volt ugyanis szabad a Nagyterem. Ebből a véletlenből született meg a zenekar talán legszebb hagyománya, ami a szeretet ünnepén évről évre melegséget lop a zenekedvelők szívébe.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel