Program


"Ki hitte volna?" - felolvasóest
2

"Ki hitte volna?" - felolvasóest

Marton Mária új mesekönyvének interaktív bemutatója.
Szeretettel várunk gyerekeket, szülőket, tanárokat, mamákat, papákat.
Lesz móka, kacagás, Kakasy Dóra, Lábán Katalin és maga a szerző garantálja a jó hangulatot.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 16:00

„Az emberrel együtt született a mese, olyan szép elgondolni, hogy egymást hozták létre, az ember a mesét, mese pedig az embert. Mert, amikor mesélünk, képzeletünkkel bejárjuk az eget, a földet, s azt is, ami azon túl van, és nemcsak bejárjuk, hanem meg is hódítjuk a világot. Ezt a szívünkig ható mesélőkedvet érezzük és élvezzük Marton Mária könyvében. Olvasás közben felfedezzük a világ és a lélek tájait, együtt utazunk az író áradó képzeletével.”
Csukás István

„Marton Mária a gyerekkor olyan jeleneteit viszi át a mese színes világába, amiről nemigen szoktak mesét írni. Gyermeki összecsapásokat, kiközösítéseket, hazudozást, ellenségeskedést és ennek büntetését, vagy jó esetében a jutalmát. De a büntetés is, a jutalom is szokatlan: a pávába beleimádott hazudozó törpe magáramaradása, a névtelen, semmibe vett kismacska bravúrja, amellyel, ha nem is a banda barátságát, de legalább a maga nevét elnyeri.”
Szász Imre

„Marton Mária érzelmeket ütköztet, humorral büntet, vagy éppen feloldoz. Nem andalítani akar, hanem elgondolkoztatni. Entyelembentyelemben, a róka-asszonyság meséjében, derűs véggel feloldja az emberi butaság kegyetlenségeit: az olvasó nevet, miközben eleven arcok kísértik. A Pézsmapatkány esete nem csupán gyerekeknek szól, hanem nagyon is nekünk, akik tanítani próbálunk egy új nemzedéket. Marton egyéni mesevilága lírai, szellemes, és ami számomra nagy erény: nem kioktat, hanem megérint.”
Lázár Ervin

A belépés díjtalan.

A műsor előtt és után a mesekönyv kedvezményes áron 2000Ft-ért. - megvásárolható.

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel