Program


Kicsi Gesztenye Klub - Legnagyobb show a legkisebbeknek!

Kicsi Gesztenye Klub - Legnagyobb show a legkisebbeknek!

Felejthetetlen show még sosem látott, grandiózus látvánnyal, interaktív játékkal a BOK Csarnokban 2018. November 24-25- én!

Minden, az előadás napján résztvevő 2. életévét még be nem töltött vagy ennél fiatalabb Gyermek számára a show-n való részvétel INGYENES, melynek feltételei a következők:
- A Gyermek Szülője vagy kísérője ölében ül az előadás alatt
- A helyszínen a beengedésnél munkatársaink elkérik a Gyermekek személyazonosító igazolványát vagy egyéb hivatalos iratát az életkor igazolása végett. Ellenkező esetben jegyvásárlásra köteles.

A már jól ismert kalandozások egy teljesen új, minden eddigi hangulatot túlszárnyaló hétvége keretében kerülnek megrendezésre, új történetekkel, új dalokkal, a Gyermekekkel közös interaktív játékkal a BOK Csarnokban!

Rajongsz Lizáért, Olly-ért, Lufipofiért, Napsugárért és Gesztenyéért? Szereted Mysterio varázslatait? Kedveled dalainkat és kedves történeteinket? Akkor ne hagyd ki az év végi nagy show-nkat, melyhez hasonlót még biztosan nem láttál! Rajtad kívül több ezer kedves Klubtársad látogat el hétvégénk alatt helyszínünkre, mely minden eddiginél izgalmasabb látványelemekkel, fényekkel, zenékkel és számtalan meglepetéssel kecsegtet!

  • 120 négyzetméter LED vetítő fal
  • 25 méter széles színpad
  • 16 tagú tánckar
  • Grandiózus díszletek és látványtechnika

Gyere el a legnagyobb Kicsi Gesztenye bulira és érezd jól Magad!

 

 

 Liza jegy 

A bájos Liza! Bizony!

Ő az a cserfes Kislány, aki mindig, minden helyzetben a legbarátságosabb, legkedvesebb Szereplőnk! Sok gyermek kedvence! Gyönyörű hangjával és táncával varázsol el minket történetről történetre! A róla elnevezett jegy az úgynevezett V.I.P jegyünk, mely a színpaddal közvetlenül szemben, a lelátók előtt elhelyezkedő 382 fős terület!

Liza ezen jegyek megvásárlásával a legkényelmesebb és legtökéletesebb helyszínünkön kívül számtalan meglepetéssel szolgál! Ezen szektorban kényelmes, székes rendszert építettünk ki Nektek, ahol szabadon táncolhattok, elhagyhatjátok helyeiteket és közel kerülhettek kedvenceitekhez! Testközelből élvezhetitek Szereplőink mókázásait!

Tökéletes hangzás és látvány, interaktív szórakozás és jókedv! Ez a Liza jegy!

 

Geszti jegy

Klubunk névadó szereplője, a mindig bájos, okos és szerény Gesztenye!

Ő az, aki a Föld képviseletében tanít nekünk mindig valami újat, szépet vagy éppen érdekes ismeretet. Szeretitek őt, igaz? A Gesztenye jegy a legtökéletesebb lelátói nézőteret biztosítja Látogatóink számára, ahonnan az egyik legélvezetesebb műsorunkat végig nézni! A színpaddal szemben lévő lelátó középső szekcióját jelenti, mely az egyik legmesésebb látványt biztosítja!

Gyertek, gyertek!

Napsi jegy

A legtündöklőbb lelátói szektorba szóló jegyünk! Igen! Napsugár nem bízta a véletlenre!

Szerette volna, ha mindenki jól látja szépségét, és meg-meg libbenő fodrait szoknyáján! Egy igazi királykisasszony Ő, nemdebár?

A színpaddal szemben elhelyezkedő lelátó bizonyos székeire szól, ahol közel 500 ember élvezheti a Legnagyobb Show-t a Legkisebbeknek!

Gyertek, és nézzétek meg napocskánkat! Ő nagyon vár Titeket!

 

 Lufi jegy

Lufi! Légies, pocakos, vicces kis figura!

Repcsijével felszántja az eget és fentről kémleli majd műsorunkat, büszkén integetve az égből! Nagyon szeretitek őt is, ugye?

A róla elnevezett székeink szintén légiesen kényelmes távolságokkal, remek színpadi rálátással büszkélkedhetnek, hogy Őt is jól láthassátok a színpadon! Szintén elérhető áras lelátói szekció, mely a pódiummal majdnem szemben, kicsit oldalsó elhelyezéssel várja foglalóit!

Okozzatok örömöt Lufinak és gyertek el!Olli jegy

Olly a legviccesebb, legpimaszabb, legcsíntalanabb szereplője mesénknek!

Ugye mennyi csibészséget láttatok már tőle? Nézzétek őt tovább helyszínünk lelátóinak legszélső részein, ahol tökéletes látvány nyílik kis kedvencedre, kedvező áron! Ne aggódj! Ülőhelyeden nem leszel vizes!

Várunk szeretettel!

 

 

 

 

 

Ajánló


Rendező: Tim Wardle Szereplők: Robert Shafran, Michael Domnitz, Howard Schneider, Ellen Cervone

Plácido Domingo első alkalommal Szegeden! A világszerte ünnepelt művész koncertje a Dél-Alföld legnagyobb…

A Szabad Tér Színház idén Vidnyánszky Attila vadonatúj rendezésében mutatja be a jó…

Készítette: NeoSoft
Fel