Program


Kicsi Gesztenye Klub: Liza búcsúelőadás

Kicsi Gesztenye Klub: Liza búcsúelőadás

A Minimaxon már 9 európai országban és hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egyfelvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált!

Kicsi Gesztenye Klub: Liza búcsúelőadás
Az előadás két éves kortól ajánlott.
A műsor 60 perc szünet nélkül.

Különleges kalandra szólít a Kicsi Gesztenye Klub!

A mi kis Lizánk felnőtt, így egy felejthetetlen előadássorozat keretén belül búcsúzunk Tőle!
Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő, garantáltan velünk énekelsz majd és a felhőtlen jókedv nem marad el!
A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket!

Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket.

A tűzvédelmi előírások tekintetében, az előadásra minden látogatónak meg kell váltani a jegyet, még akkor is ha a gyermek kísérője ölében ül az előadás alatt.

Ajánló


A lassan harmincéves múltra visszatekintő Budapest Klezmer Band előadásai rendkívüli élménnyé teszik a tradicionális zsidó zenét. Főként az együttes alapítója…

Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul…

Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében hol…

Készítette: NeoSoft
Fel