Program


Kicsi Gesztenye Klub - Mysterio kísérőjegy

Kicsi Gesztenye Klub - Mysterio kísérőjegy

Egyedülálló. Páratlan. Szuper exkluzív.
Ez a limitált példányszámú Mysterio-csomag.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 11. vasárnap, 17:30

Előadásunkon Gyermeked olyan mesés csomag tulajdonosa lehet, mely a szó legszorosabb értelmében szem-szájnak ingere.

Gyermekednek megvan már minden Kicsi Gesztenye Klub plüss? Most elsőként lehet az Övé vadonatúj és sehol nem kapható Liza plüssfiguránk! Minden vágya egy közös kép Napsugárral, Gesztenyével, Ollyval és Lufival? Ez is teljesül, hiszen a csomag fotózást is tartalmaz hőseinkkel s a közös képet Gyermeked azonnal kezébe is kapja! A sok meglepetés miatt Csemetéd meg is éhezik? A csomagban egy Minimelts fagyi, ásványvíz és fánk is benne foglaltatik.
Ne habozz sokáig!

A Mysterio-csomag korlátozott számban vásárolható, előadásonként mindössze csak 150 darab!
Lepd meg Gyermeked a Mysterio-csomag kivételes élményével, amit majd a szívében és otthon is dédelgethet!

Ajánlatunk


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!



Készítette: NeoSoft
Fel