Program


Kóda - utóirat két hegedűre
2

Kóda - utóirat két hegedűre

KÓDA - utóirat két hegedűre
Az Y Csoport előadása.
Mikor döntjük el a sorsunk, 6 évesen mikor először kezünkbe adják a hegedűt, 18 évesen mikor felvesznek a Zeneakadémiára, vagy 22 évesen mikor magára hagyjuk a barátnőnket a közös diplomakoncert előtt?…  több

Aktuális előadásokLassan 7 éve játsszuk a Kódát, ezalatt mindannyiunk sejtjei kicserélődtek, ezért úgy döntöttünk 2024-ben utoljára újítjuk fel az előadást és játsszuk el nektek. Hogy hányszor fog még beleférni az évadba, nem tudjuk, de az biztos hogy ünnep lesz.
Y Csoport: KÓDA - utóirat két hegedűre
Mikor döntjük el a sorsunk, 6 évesen mikor először kezünkbe adják a hegedűt, 18 évesen mikor felvesznek a Zeneakadémiára, vagy 22 évesen mikor magára hagyjuk a barátnőnket a közös diplomakoncert előtt?
Szabad-e más sorsot választani, mint amire 16 évet áldoztunk fel az életünkből?
El tudunk-e engedni egy Barátot? Meg tudjuk-e érteni, ha ő másképp dönt? Ki tudjuk-e mondani Neki őszintén: “Azt akarom, hogy éld az életed, úgy ahogy Te akarod?"
Az Y Csoport előadása, a Kóda, különleges fúziója színháznak és komolyzenének. Bár a történet színházi keretek közt zajlik, könnyen egy komolyzenei koncerten érezhetjük magunkat, hiszen felcsendülnek Shostakovic, Bartók, Max Richter, Paganini és Bach művek is.
Írta: Bognár Anita és Móga Piroska
Előadja: Bognár Anita és Móga Piroska
Fénytervező: Hankó János
Jelmez: Szűcs Petra
Zenei korrepetitor: Móga Éva
Rendezőasszisztens: Balogh Zsuzsanna
Rendező: Móga Piroska
Az előadás időtartama: 90 perc
11 éves kortól ajánljuk.
Bemutató: 2017. március 4. RS9 Színház, RS9+ Vallai Kert
Támogatók: Pro Progressione, RS9 Színház, NKA

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Készítette: NeoSoft
Fel